Aurora

Aurora däck

Aurora däck

 

Aurora Tires är ett däckmärke som erbjuder många olika typer av däck. Aurora har specialiserat sig på att tillverka däck för SUVS, lastbilar och sedaner (vanliga bilar). Något du inte visste är att däcken tillverkas av självaste Hankook, kan du tänka dig Hankook! Wow.

 

Aurora däck är ett prisvärt alternativ när det kommer till däck. Sedan 1990 har det som sagt tillverkats av Hankook, Sydkoreas största däcktillverkare. Aurora däcken kommer i olika varianter, såsom vinterdäck, dubbdäck, sommardäck och friktionsdäck.

 

Vad gör Aurora till ett bra val?

 

Ett bra däck är ett som erbjuder bra prestanda, hållbarhet och säkerhet. Rent logistk så bör däcken ha ett bra grepp på vägen och vara lämpligt för de specifika körförhållanden som det är avsett för, såsom vinterdäck för kalla och snöiga vägar och sommardäck för varma och torra vägar.

 

Enligt simpletire.com får Aurora däcken i snittbetyget 8 av 10.

 

Varför ska du köpa Aurora däck via Däckline?

 

På Däckline har vi specialiserat oss i att sälja modellerna Aurora Route Master Uh70, Aurora Route Master At, Aurora Radial Rh04, Aurora Radial Rh08, Aurora Radial H107, Aurora Radial K103, Aurora Radial H710.

 

Samtliga storlekar finns mellan 15–18 tum hos oss. Välkommen till Däckline!

Aurora

För närvarande inga Aurora i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.