Köp prisvärda fälgar hos oss – från enkla till exklusiva

Din bil får en helt annan identitet beroende på vilka fälgar du väljer. Däckline har ett stort utbud av fälgar online och i butiken i Helsingborg. Vi erbjuder billiga priser utan att tumma på kvaliteten och har alla de stora varumärkena. Låt oss hjälpa dig att se vad nya fälgar kan göra för din bil.

Vi hjälper dig att välja rätt fälgar Det är mycket som spelar in i valet av fälgar: modell, design, material, prestanda. Utseendet är förstås viktigt eftersom fälgarna påverkar hela intrycket av bilen, men det finns mer att tänka på än så. Storleken påverkar till exempel bilens körfunktion, och byter du storlek på fälgarna så ändras körupplevelsen. Material och konstruktion har också betydelse. Aluminiumfälgar, som blir allt mer populära, väger mindre än plåtfälgar. Du behöver också veta vilket mått som krävs för just din bil. Det går inte bara att välja vilken fälg som helst, den måste passa. Vi svarar gärna på dina frågor om fälgar, mått och modeller.

Designade fälgar ger bilen ett sportigt utseende Däckline har lång erfarenhet av fälgar. Men inte bara det. Vi har ett extremt stort intresse också. Därför har vi tagit fram vårt eget fälgmärke, Imaz Wheels. Det är designade fälgar med genomtänkta detaljer som ger din bil ett unikt och exklusivt utseende. Kanske du vill ha fälgar i stjärnformad design med ekrar som går ut hela vägen och ger ett sportigt utseende? Eller konkava fälgar i stilren, lyxig modell med dolda ventiler? Imaz Wheels passar såväl de vanligaste bilmodellerna som de sportigare.

Rengör fälgarna så håller de sig snygga längre Sköt om dina fälgar väl så håller de sig snygga och funktionella längre. Aluminiumfälgar behöver lite mer omvårdnad är plåtfälgar. En mjuk tvättsvamp och ett milt rengöringsmedel är det bästa. Spola av fälgen innan du gnider in medlet så att grus och smuts försvinner, annars repas fälgarna. Däcken mår bra av att rengöras ofta, och det är såklart roligare att tvätta däck när man har nya snygga, fälgar.

Våra fälgar finns online och i butiken i Helsingborg Hos oss på Däckline kan du köpa fälgar till konkurrenskraftiga priser från väl utvalda märken. Vi hjälper dig att hitta fälgarna som passar din bil och ger tips och råd om du vill ha specialfälgar i läcker design. Hos oss kan du köpa enbart fälgarna eller kompletta hjul med både däck och fälg.

POPULÄRA FÄLGAR