Prisgaranti Däckline

Alltid lägsta pris på Imaz wheels och Avalon!


Hos oss på Däckline har kunden alltid en prisgaranti som gäller i 20 dagar från inköpsdatum enligt följande villkor. Det innebär att vi alltid har det billigaste priset på Imaz wheels och Avalon wheels. Om kunden skulle hitta våra produkter till ett lägre pris hos en annan butik, antingen på nätet eller i en traditionell butikslokal betalar Däckline tillbaka hela mellanskillnaden samt erbjuder kunden ytterligare 5% i rabatt. Det gäller ej enauktionssajt, eller försäljning av begagnade produkter via tex blocket, tradera eller facebook marketing. Det gäller ENDAST nya produkter. 

 

För att prisgarantin ska gälla måste produkten vara likvärdig i utformning och kvalitet, oanvänd samt att den kan köpas på lika villkor inklusive varukostnad, frakt och moms.

Undantag gäller om konkurrentens artikel är under kampanj eller extrapris. Prisgarantin gäller endast på produkter som säljs till respektive butikers originalpris. 


OBS! Prisgarantin gäller ENDAST på Imaz wheels och Avalon wheels sortiment och kan ej överskridas på övriga produkter som säljs på Däckline. 

Om kunden mot förmodan skulle hitta produkterna billigare hos någon annan, vänligen mejla [email protected] med information om pris hos konkurrenterna, vårt pris samt länk till den billigare produkten. 

Recensioner från Google
Edit: Ett år senare, kom denna gången hem med en uppsättning Imaz FF533 Titanium 19”.... - Joakim Wasseng
Fruktansvärt bra service! Stort tack till alla där men speciellt Momme som gick steget längre... - Eddie Andersson
Fin service, fixade nya däck på kort tid 👍 Mycket nöjd - Monica Sörensen
Mycket snabb och god service levererad av en professionell besättning kunniga medarbetare i en välsorterad... - Mikael Jeppsson

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.