Autogreen

Autogreen däck

Autogreen däck

 

Autogreen är ett respekterat däckvarumärke som tillverkar högkvalitativa däck till budgetpriser. Det många inte vet är att autogreen däck kommer från Kina, namnet har fått en del svenskar att tro att det rör sig om ett europeiskt däck. Faktum är att det är ett asiatiskt budgetdäck.

 

Läs mer om Autogreen däck nedan i vår FAQ

 

Vilket företag tillverkar Autogreen däck?

 

Företaget grundades i Beijing, Kina 1995 och har sedan dess snabbt etablerat sig som ett väletablerat företag. Autogreen däck ses som ett budgetalternativ, men det betyder inte att kvaliteten är lägre. Tvärtom, Autogreen strävar efter att sälja så välfungerande och kvalitativa däck som möjligt till det billigaste priset.

 

Deras produktutbud inkluderar personbilsdäck i många olika utföranden, inklusive helårsdäck, sommardäck och vinterdäck.

 

Ett däck sticker ut från mängden

 

Deras Super Sport Chaser-däck har ett asymmetriskt slitbanemönster som gör dem lämpliga för många olika väderförhållanden. Om du letar efter ett budgetvänligt alternativ utan att kompromissa med funktion och kvalitet, kan däck från Autogreen vara ett bra val.

 

Är kinesiska budgetdäck farliga?

 

Ett budgetdäck är ett däck som säljs till ett lägre pris jämfört med andra märken och modeller. Budgetdäck är vanligtvis ett bra val för personer som letar efter kostnadseffektiva däck för sin bil utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Vissa kan dock vara farliga…

 

De kan vara tillverkade av sämre material som påverkar hållbarheten (dvs livslängden) Budgetdäck kan ha liknande eller för det mesta samma prestanda som andra däck men kan i vissa fall vara farliga. Ett tips från proffsen är att alltid välja kända budgetdäck som funnits på marknaden i minst ett par år.

Autogreen
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.