Berlin Tires

Berlin Tires däck

Berlin tires

 

Berlin Tires är ett globalt företag baserat i Tysklands huvudstad, Berlin. De erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till en mängd fordon. De tillverkar avancerade däck, som är 100% "Made In Germany" för att säkerställa oklanderlig kvalitet till rimligt pris. Berlin Tires har skapat sin position som ett respekterat märke tack vare sin association med Berlin som symbol för frihet, estetik och politisk makt i Tyskland.

 

Däck i världsklass tack vare Industry 4.0

 

Berlin tires erbjuder världsklassprodukter på däckmarknaden. Med hjälp av Industry 4.0's senaste tillverkningsteknik har märkets ingenjörer utvecklat nya gummi-blandningar och unika däckprofiler som minskar buller och förbättrar väghållning i både våta och torra förhållanden jämfört med konkurrenter. Detta resulterar i en produkt som kombinerar enastående kvaliteter till ett rimligt pris.

 

En ny generation av kvalitativa däck

 

Ingen ska behöva välja mellan kvalitet och pris. Berlin tires tar upp utmaningen att kombinera bägge,
genom att använda den senaste tekniken och kompromisslöst fokusera på kvalitet. Resultatet är ett däck med optimal komfort, högsta möjliga säkerhetsnivå och ett överkomligt pris. Denna passion och dedikation till utvecklingen av däck har gett Berlin tires en unik ställning på marknaden.

 

Populära däck

 

SUMMER HP ECO - Har revolutionerat däckdesignen med sin knivformade, räfflade ytstruktur som
optimerar dräneringen för utmärkt hantering på våta vägar. Dessutom har de optimerat konturen för att säkerställa tyst körkomfort. Med en miljövänlig silikongummiblandning säkerställer de både prestanda och hållbarhet samtidigt som de undviker vattenplanering. Och med 8% lägre rullmotstånd jämfört med traditionella däck, kan du se både ökad säkerhet och bättre bränsleekonomi

 

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.