BKT

BKT däck

BKT däck - Ledande aktör!

 

Behöver du däck till en traktor så är det BKT däck du skall kolla efter. Dessa däck tillverkas av Balkrishna Tyres Ltd som har sin bas i Indien. Balkrishna Tyres Ltd är ett företag som har lång erfarenhet av just traktordäck då de varit verksamma sedan 90-talet.

 

Utöver traktorer så tillverkar de även däck till skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner, industrimaskiner och entreprenadmaskiner.

 

Hos BKT hittar man också däck för trädgårdsmaskiner, ATV och golfbilar. Det är med andra ord en ledande tillverkare av traktordäck. Precis som med vanliga däck finns det olika modeller och BKT däck erbjuder ett stort utbud med över 2700 specialdäck i sitt lager. Det finns traktordäck som är anpassade och designade för olika uppgifter.

 

Exempelvis finns det traktordäck som är mer anpassade för jordbruk medan en annan modell kanske är mer anpassad för arbete på ett risfält.

 

Produktion av BKT däck

 

Själva däckproduktionen av NKT däck sker i Indien på företagets fem anläggningar. Huvudkontoret hittas i Mumbai och i Europa och Nordamerika finns det tre stycken affärsenheter. Utöver det finns det även distributörer i över 160 olika länder världen över. BKT däck är innovativa och har framförallt blivit kända för detta.

 

De ser till att arbeta med avancerad tillverkningsteknologi för att kunna vara nyskapande och leverera varor med hög kvalité. Det finns även ett forsknings- och utvecklingscenter i Bhuj där man fokuserar på hållbart material och innovativ produktutformning. För den som är intresserad av att köpa ett traktordäck från BKT kan priserna ligga på alltifrån några tusen kronor upp till flera tiotusentals kronor.

 

Säkerhet först

 

Traktordäck är en aning större än bildäck och storleken medför en större säkerhetsrisk. Ett traktordäck brukar väga omkring 200-300 kg och det är även bra att ha i åtanke när man handskas med traktordäck. BKT däck ser till att testa sina däck 500 gånger under hela produktionsprocessen. Det visar hur seriösa BKT däck är och att de tar säkerhet på allvar.

 

Man har även lagt stort fokus på hållbarhet vilket har gett resultat. BKT däck har kammat hem flera utmärkelser. Balkrishna Tyres Ltd har även gått ut med information att framgången bakom företaget är på grund av att man har lyssnat på sina kunder. Framförallt så klarar BKT däck alla positioner och underlag och det är precis det som ett traktordäck skall göra.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

BKT 202
BKT
BKT 202

8-10 dagar

D
D
B
175/70 R13 | 86 | N
fr. 48.49 kr/mån
961 kr/st
BKT 202
BKT
BKT 202

8-10 dagar

D
D
B
185/70 R13 | 93 | N
fr. 48.97 kr/mån
985 kr/st
BKT 202
BKT
BKT 202

8-10 dagar

D
D
B
185/65 R14 | 93 | N
fr. 50.59 kr/mån
1065 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.