Blockley

Blockley däck

Blockley däck

 

Blockley däck, även kända som The Blockley Tire Company, är ett unikt företag som specialiserat sig på tillverkning av däck för klassiska veteranbilar. Företaget grundades med syfte att tillhandahålla ägare av klassiska bilar med högkvalitativa originaldäck för sina specifika bilmodeller, istället för dåliga kopior eller modifierade däck.

 

Det är tack vare detta som Blockley Tyres har kunnat skapa toppmoderna däck som uppfyller klassiska bilägares behov på ett unikt sätt. Företaget har fått internationell uppmärksamhet för sina ansträngningar och är nu känt som en av de mest pålitliga och autentiska däcktillverkarna i branschen.

 

Man tillverkar inte bara däck

 

Blockley Tyres tillverkar inte bara däck, utan också tillbehör för både racer- och landsvägsbilar. Oavsett vilken typ av bil man har, så strävar företaget alltid efter att skapa produkter som är så autentiska som möjligt. De lägger stor vikt vid att skapa de perfekta produkterna för sina kunder, som i de flesta fall är passionerade klassiska bilentusiaster.

 

Om du äger en klassisk bil och vill ha högkvalitativa däck som matchar originaldäcken, så är Blockley däck det självklara valet. Blockley har en starkt förankrad känsla av autenticitet och tillförlitlighet, vilket gör dem till ett unikt och pålitligt val för klassiska bilägare över hela världen.

 

Överlägsen prestanda

 

Blockley Tyres har tagit utmaningen att skapa däck för klassiska bilar på allvar och har uppnått enastående prestandaresultat. Med deras snygga 3-blocks slitbanemönster ger Blockley-däcken överlägsen prestanda på våta vägar, vilket är mycket viktigt för säkerheten när man kör en klassisk bil.

 

Däckens smala bredd är traditionell för klassiska bilar och underlättar också luftflödet till bromstrummorna på bilar med högre prestanda.

För närvarande inga Blockley i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.