Cachland

Cachland däck

Cachland däck

 

Shandong Hengfeng Rubber and Plastic Co. Ltd grundades 1995 och är en ledande däcktillverkare i
Kina med fyra varumärken inklusive Cachland. Utspridda över en vidsträckt anläggning på över 2
kvadratkilometer, har företaget en produktionskapacitet på över 24 miljoner däck årligen och är
dedikerade till att tillverka högkvalitativa produkter.

 

Toppmoderna anläggningar med avancerad teknik

 

Cachland däck tillverkas med hjälp av den senaste tekniken på ett toppmodernt produktionscenter. Företaget investerar mycket i avancerad teknik från toppnationer som USA, Europa och Japan. Detta, tillsammans med stränga kvalitetskontroller som ISO9001 och certifieringar från globala organisationer som CCC, INMETRO och ECE, resulterar i exceptionella däck.


Cachland har ett rykte om sig att leverera utmärkt däckkvalitet och prestanda, vilket tjänar kundernas lojalitet på både inhemska och internationella marknader. Som en del av Hengfeng Group står den tillsammans med andra kända däckmärken inklusive Hifly, Ovation och Sunfull.

 

Dotterbolag till ledande Shandong Hengfeng Rubber and Plastic Co

 

Cachland Tyres, är som sagt ett dotterbolag till Shandong Hengfeng Rubber and Plastic Co Ltd. Och erbjuder ett omfattande däcksortiment för olika applikationer. Från stadsjeepar till kommersiella fordon, lätta lastbilar och släpvagnar, de har en populär modell för varje nisch. Deras filosofi att leverera oslagbart värde, kombinera prisvärdhet med överlägsen kvalitet, prestanda och körsäkerhet.

 

Det är detta som skiljer dem åt från andra konkurrenter inom däckbranschen. Cachland Tyres är ett välrespekterat varumärke, känt för sin innovativa inställning till däckproduktion. Med hjälp av den senaste tekniken tillverkar de radialdäck för personbilar som är tillräckligt mångsidiga för alla årstider.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.