Carlisle

carlise däck

När det kommer till däck, tänker många direkt på Carlisle. Med all rätt för att det är ett varumärke som har vuxit fram ur passion, nyfikenhet och en vilja att göra saker bättre. Oavsett om det handlar om trädgårdsarbete, byggprojekt eller äventyr i terrängen, finns Carlisle där för att stötta dig. Från att ha tillverkat däck till vanliga personbilar så har de nu specialiserat sig på specialfordon som golfbilar, fyrhjulingar och andra typer av mindre fordon.

Ditt däck för alla äventyr

Som vi har redan konstaterat innan så har de något för alla. Från trädgårdsarbete och golfbanor till ATV-äventyr och industriprojekt. Behöver du däck som står emot utmaningarna på en byggarbetsplats eller något robust för ditt terrängfordon? Carlisle har det som du letar efter.

Framsteg genom tiderna

Carlisle har alltid varit i framkant när det gäller teknik och kunskap, tack vare deras långa forskning om däck och dess egenskaper. Med åren har de samlat på sig erfarenheter, vilket har lett till däck som verkligen gör skillnad på just ditt fordon. 

Till vardags och äventyr

Så det vi kan konstatera är att vare sig du tar hand om din trädgård, ger dig ut på en spännande offroad tur eller kör tunga laster, kommer Carlisle däck och hjul att vara med dig varje steg på vägen. De är skapade för att ge dig det du behöver, så att du kan koncentrera dig på det du älskar.

 

Carlisle

För närvarande inga Carlisle i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.