Ceat

Ceat däck

CEAT däck

 

CEAT, som grundades 1958 och har sitt huvudkontor i Mumbai, Indien, är en ledande däcktillverkare i Indien och har utökat sin närvaro på globala marknader. CEAT erbjuder ett brett utbud av däck för tunga lastbilar och bussar, lätta nyttofordon, schaktmaskiner, gaffeltruckar, traktorer, släpvagnar, bilar, motorcyklar, skotrar.

 

Dess moderbolag, RPG Enterprises, är ett framstående industrikonglomerat i Indien med en diversifierad portfölj av över 15 företag inom olika kärnsektorer, inklusive infrastruktur, däck, IT och specialitet. CEATs engagemang för kvalitet och innovation har gjort det till ett pålitligt varumärke i och utanför Indien.

 

Bildäckssortiment

 

CEATs bildäckssortiment är designat för att ge överlägset grepp, stabilitet och hantering på både våta och torra ytor, vilket säkerställer en säkrare och bekvämare körupplevelse.

 

Populära däck

 

CEAT Milaze X3 - CEAT Milaze X3 är ett slanglöst bildäck som utmärker sig för sin hållbarhet och styrka på ojämna vägar. CEAT har designat detta däck med en ny slitbaneblandning och optimerat axeldjup, vilket gör det till ett pålitligt val för långvarig användning.

En av de unika egenskaperna hos Milaze X3 är dess livslängd, som är dubbelt så lång som vanliga däck, vid cirka 100 000 km. Däcket har också ett brett runtomgående spår, vilket ökar mönsterdjupet och ger extra motstånd mot yttre skador. Detta resulterar i en bekväm och stabil körupplevelse, med bättre grepp på alla underlag.

 

CEAT Securadrive - CEAT Securadrive är ett unikt däck som prioriterar säkerhet och komfort samtidigt som det ger hög prestanda. Den har överlägsen bromsförmåga på vått och torrt, reducerat däckljud och bra höghastighetshantering. Med Securadrive kan förare njuta av en säker och bekväm körning, även i högre hastigheter, utan att kompromissa med säkerheten.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.