Crosswind

Crosswind däck

Crosswind däck

 

CrossWind är en banbrytande tillverkare av passagerar-, SUV- och lätta lastbilsdäck som sätter branschstandarder för teknisk innovation och kvalitetskontroll. Varje däck från CrossWind är designat för att uppnå högsta prestanda och erbjuda enastående värde till kunderna. Företagets passion för innovation och kontinuerlig förbättring har gjort det till ett av de mest respekterade däckmärkena i världen.

 

CrossWind har en unik position i däckbranschen genom sin kombination av tekniskt kunnande och tillverkningskompetens med en utomeuropeisk fabrik i Thailand för att tillgodose den globala marknaden. Dess banbrytande teknologi, högkvalitativa material och ytterst noggranna kvalitetskontroller säkerställer att varje CrossWind-däck presterar på toppnivå och överträffar förväntningarna hos kunder över hela världen.

 

Hur många mil håller däcken?

 

Crosswinds däckgaranti är bland de bästa i branschen. De erbjuder 6000 mils garanti på de flesta av sina däck, beroende på den specifika däckmodellen. Några av deras populära däckmodeller inkluderar Crosswind Eco-Touring, Crosswind A/T och Crosswind HT, som alla erbjuder utmärkt körsträcka och hållbarhet.

 

Populära däck

 

CrossWind HP010 PLUS - Ett helt nytt prestandadäck för hela säsongen som erbjuder bättre körkänsla för förare av coupéer, kompaktbilar, sedanbilar och stadsjeepar, oavsett väderförhållanden. Med sitt styva slitbaneblock och rejäla centrumribba ger det omfattande grepp vid kurvtagning och ökad hanteringsstabilitet. Dess multi-formade sajp-design säkerställer utmärkt våthantering och grepp, medan djupa spår förbättrar rullmotståndet, vilket leder till lägre bränsleförbrukning.

 

CrossWind ALL SEASON - Däcket är utformat för att ge exceptionell stabilitet och åkkomfort på både vått och torrt underlag. Med en symmetrisk design som ger optimal markkontakt och förkortar bromssträckan på våta och torra ytor är det ett däck som är perfekt för förare som kräver högpresterande däck året runt.

För närvarande inga Crosswind i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.