Davanti

Davanti däck

Vilka är Davanti?

Davanti är ett relativt nytt märke inom däckindustrin. Trots att företaget startade så sent som 2015 har de redan gjort sig stora i hela världen. Davanti tillverkar runflat däck, vinter däck, SUV däck, Van däck och super hållbara däck för tex taxi bilar. De har återförsäljare i 35 länder och är samarbetspartners med fotbollslaget Everton F.C. 

 

Produktionen

Davanti har en väldigt speciell produktion. Deras däck produceras av AI styrda robotar, som är så avancerade att om ett fel upptäcks stängs roboten av, så att det säkerställs att problemet kontrolleras.

 

Davanti är så säkra på att deras däck är välproducerade att de erbjuder en garanti, som innebär att de ersätter alla Davanti däck som visar sig vara defekta på grund av tillverkningsprocessen eller använda material. Alla däck med oreparerbara skador som kommer från normal vägkörning kommer att bytas ut.

 

Populäraste däcken

Davanti erbjuder som sagt många olika varianter av däck, såsom sommardäck, friktionsdäck, helårsdäck, SUV och lätt lastbilsdäck. 

 

Populäraste sommardäcken

DX740 - Ett SUV däck som är optimerat för att spara på bränsle samt ha en tyst och skön körupplevelse. Dx740 erbjuder optimal balans på både blöta och torra vägunderlag.

 

DX440 - Detta är ett av Davantis skåpbil däck som är tillverkat för att vara starkt och hållbart. Det har styrkan att klara vikten av ett tungt last men även att köra på grövre vägar till exempel en byggarbetsplats, utan att skadas eller punkteras.

 

Protoura sport - Detta sportdäcket levererar prestanda, kontroll, grepp och komfort på vägen. Innovationer i slitbanans design och en avancerad kiselblandning för ultimat väggrepp.

 

Populäraste vinterdäcken

Wintoura - Ett vinterdäck för mindre och medelstora personbilar som ger ett enastående grepp och säkerhet på kalla, hala vägar. De breda spåren och laterala kanalerna med många sicksacksajpor skär i snö för att uppnå maximalt grepp vid acceleration eller inbromsning.

 

Vantoura 4 seasons - Vantoura 4-Seasons är ett skåpbil däck som är utformat att tillföra säkerhet året runt. Från frost till hetta, Vantoura 4-Seasons erbjuder skåpbilsförare ett bekvämt och pålitligt däck som klarar extrema väderförhållanden året runt.

 

Wintoura + - Bara för att temperaturen sjunker behöver du inte kompromissa med prestandan. Wintoura+ har ett UHP asymmetriskt slitbanemönster, optimerat för säkerhet, prestanda och en bekväm körning.

Davanti
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.