Delmax

delmax fälgar

När Delmax kom till världen 2017, var det med en enkel tanke: att göra bra däck. Trots sin unga ålder så handlar det inte bara om några däck, utan de som skulle bli en del av våra dagliga resor, våra äventyr och våra minnen. Sedan dess har de jobbat hårt, inte bara för att göra däck, utan för att bli en del av våra vardagligaliv på vägen.

Varför just Delmax?

Det är enkelt. Delmax bryr sig. De lyssnar på oss, tar reda på vad vi behöver och jobbar sedan dag in och dag ut för att ge oss det. De finns där när vi kör genom regn, snö eller solsken. Därmed vill de att vi ska känna oss trygga, varje gång vi sätter oss bakom ratten. För dem är varje resa viktig, oavsett om det är till affären runt hörnet eller genom hela landet.

Däck för alla tillfällen

Oavsett om du kör i stan, på landet eller någonstans däremellan, har Delmax något för dig. Från personbilar till större fordon, de har tänkt på allt. Men det bästa med Delmax? Ja, att deras däck funkar året runt, så du behöver inte oroa dig för att byta när årstiderna ändras, de har fantastiska åretruntdäck. De förstår att livet är oförutsägbart och de vill vara där för att stötta oss genom det.

Det handlar om trygghet, om omtanke och om att göra livet på vägen lite enklare. Så nästa gång du behöver nya däck, tänk på Delmax. De har varit med oss sedan 2017 och de är här för att stanna.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.