Double Coin

Double Coin däck

Double Coin däck

Double Coin är en global däcktillverkare som har funnits i över 75 år. Företaget är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa däck som erbjuder prestanda, hållbarhet och värde. Double Coin har ett rykte om sig att producera ett brett utbud av däck som möter kundernas behov inom en mängd olika branscher, inklusive kommersiella lastbilstransporter, konstruktion, gruvdrift och jordbruk.

 

Däck anpassade för tunga industrier

 

Double Coin erbjuder en mängd olika däckmodeller för att passa behoven hos olika branscher och applikationer. Företagets kommersiella lastbilsdäck är utformade för att ge långvarig prestanda och finns i ett brett utbud av storlekar och lastkapaciteter. Double Coin tillverkar också däck för bygg- och gruvutrustning, som är kända för sin exceptionella dragkraft och hållbarhet under utmanande förhållanden.

 

Populära däck

 

RLB1 - Är ett kommersiellt lastbilsdäck som är designat för varaktig prestanda och hållbarhet. Detta däck hjälper till att säkerställa överlägsen grepp och hantering under en mängd olika förhållanden. RLB1 finns i väldigt många olika storlekar och lastkapaciteter.

 

RT600 – Detta radialdäck är tillverkat för användning på anläggnings- och gruvutrustning. Detta däck är känt för sin exceptionella hållbarhet och förmåga att motstå de tuffa förhållandena i dessa industrier. RT600 har ett specialdesignat slitbanemönster som ger utomordentligt grepp och stabilitet, även i lerig eller stenig terräng.

 

RR150 – Dessa radialdäck används för kommersiella lastbilar och bussar. Däcket är bra för sin förmåga att ge en bekväm körning och överlägsen hantering, även i höga hastigheter. RR150 har ett specialdesignat slitbanemönster som hjälper till att förhindra ojämnt slitage och garanterar prestanda.

Double Coin
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.