Gerutti

Gerutti däck

Gerutti däck

Gerutti är en tillverkare som erbjuder prisvärda däck utan att tumma på kvaliteten, deras däck är tillverkade för bilar, lastbilar och stadsjeepar. Företaget är baserat i Kina och har funnits i över 20 år. Gerutti är känt för sitt engagemang för att producera högkvalitativa däck som erbjuder exceptionell prestanda, säkerhet och värde.

 

Avancerad tillverkningsteknik

 

En av Gerutti däckens utmärkande egenskaper är deras avancerade teknik, där man använder högkvalitativa material och innovation för att skapa däck som är hållbara. Gerutti producerar ett brett utbud av däckmodeller för att passa olika fordonstyper och körförhållanden, inklusive helårsdäck, vinter- och högpresterande däck.

 

Geruttis däckmodeller är designade för att ge överlägsen hantering och grepp i en mängd olika vägförhållanden, inklusive på våta och torra ytor. Geruttis däck är också kända för sina slitbanemönster, som syftar till att ge en bekväm körning, minska vägbuller och förbättra den övergripande fordonshanteringen.

 

Däcken tillverkas i Asien men är avsedda för exportmarknaden

 

Trots att deras däck är tillverkade i Asien, är företagets främsta målsättning att producera budgetdäck för exportmarknaden. Geruttis däck används på bilar i många olika länder, och i USA är det vanligt att bilar är utrustade med däck från detta företag.

 

Även om de kan erbjuda låga priser på sina produkter, behöver man inte oroa sig för deras kvalitet och säkerhet. Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas noggrant på fabriken, från blandningen av råvaror till den ursprungliga gummimassan som däcken är gjorda av. Stor vikt läggs på att se till att däcken uppfyller grundläggande krav på stabilisering och prestanda.

För närvarande inga Gerutti i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.