Gislaved

Gislaved däck

Vilka är Gislaved

Gislaved är en däcktillverkare som har funnits med många år i branschen. Företaget grundades redan 1893 i Gislaved i Sverige. Bröderna Gislow grundade företaget.

 

Med över 110 års erfarenhet har Gislaved koll på nordiska däck. De är specialiserade på däck för svåra väglag i skandinaviskt klimat. Företaget etableras och blir större hela tiden, då de ständigt utvecklar sin teknologi och skapar förbättrade mönster för personbilar, SUV och skåpbilar. År 1992 blev Gislaved en del av Continental, Europas näst största däcktillverkare. Partnerskapet har gett Gislaved optimala förutsättningar för produktutveckling och produktion.

 

Kärnvärden

 

Gislaved står för säkerhet, körkomfort och enastående däck oavsett väder. De jobbar hårt för att uppnå samtliga kärnvärden i sin produktion. De vill även skapa körglädje, samt möta konsumenternas behov. Företaget vill att deras kunder ska känna trygghet oavsett väder när de kör med Gislaved däck. De utnämner sig själva till “grepp experter”.

 

Populära däck

 

Gislaved tillverkar både sommardäck, dubbdäck, nordiska friktionsdäck och vinterdäck till mindre och större bilar. Deras mest sålda däck är:

 

Nordfrost 200 - Detta dubbdäck har vunnit utmärkelser för sitt fantastiska grepp på snö och is. Det klassas som ett “tryggt och säkert” vinterdäck. Finns både med dubb och utan. Det är ett mycket prisvärt däck med hög kvalité och säkerhet.

 

Ultraspeed *2 - Detta däck greppar vägen med precision. Det är ett säkert däck att köra både i våta och torra vägförhållanden. Däcket har även en lång livslängd, samt lågt rullmotstånd som sparar på bränsle.

 

COM*SPEED - Detta däck är framtaget för säkra transporter för lite större bilar. Däcket tål mycket vikt och har säkra köregenskaper, även med tunga lass. Det är ett väldigt tyst däck, som även har en lång livslängd. Perfekta köregenskaper på både stadskörning och landsväg.

 

Softfrost 200 - Gislaveds dubbfria vinterdäck som även har fått mycket bra betyg i tester. Däcket har ett stabilt grepp på snö och is samt väldigt korta bromssträckor. Softfrost 200 har ett lägre rullmotstånd och sparar på bränsle.

 

Gislaved
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Gislaved ComSpeed
Gislaved
Gislaved ComSpeed

2-5 dagar

D
C
B
165/70 R14 | 89 | R
fr. 51.45 kr/mån
1108 kr/st
Gislaved NordFrost 200
Gislaved
Gislaved NordFrost 200

2-5 dagar

235/55 R19 | 105 | T
fr. 86.06 kr/mån
2815 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.