Hankook

Hankook däck

Vilka är hankook?

 

Hankook är den sjunde största däcktillverkaren i världen just nu. Deras huvudkontor ligger i Seoul, Sydkorea. Det är ett mellanklass däck som ligger snäppet under de mest kända premiumdäck tillverkarna som Pirelli, Michelin och Continental när det kommer till prestige. Dock är hankooks däck fortfarande tillverkade av hög kvalité och är kända som mycket prisvärda, bra däck.

 

Innovationer för miljön

 

Hankook definierar planetens framtid med hållbar däckteknik. De fortsätter att utforska hur de kan skapa en hållbar framtid för däckindustrin, och bidrar med driftig innovation för att uppnå det. Hankook själva har uttryckt att de alltid kommer att ligga steget före med revolutionerande, miljövänlig teknik för att se till att alla får en bättre körupplevelse och ljusare framtid.

 

Hankook är det första företaget bland däcktillverkare som har fått ISCC PLUS-certifieringen. Att få ISCC certifikat innebär är standarden för etisk konsumtion är uppnådd.

 

Populäraste hankook däcken

 

Hankook tillverkar både sommardäck och vinterdäck till olika bilmodeller. De tillverkar framför allt specialanpassade däck till elbilar. 

 

Populäraste sommardäcken

 

Dynapro HP2 - Detta däck har utmärkta köregenskaper på både vått och torrt väglag. Däcket har raka 4-kanaliga mönsterspår som motverkar vattenplaning och förbättrar köregenskaperna på vått vägunderlag.

 

Ventus V2 concept2 - Ventus V2 concept2 (H457) är Hankooks High Performance All-Season-däck som utvecklats för mellanklass-sportbilar, sportcoupéer och prestanda sedaner. Ett däck med dynamisk stil och prestanda under hela säsongen. Designad för att kombinera ett banbrytande utseende med lyhörd prestanda hela året.

 

Kinergy-ST - Kinergy ST är Hankooks Standard Touring helårsdäck utvecklat för familjesedaner, crossovers, coupéer samt minivans. Däcket har en perfekt balans mellan prestanda och lång slitbanelivslängd. Kinergy ST designades för att ge en jämn och tyst körning tillsammans med säker dragkraft i torra, våta och vintriga väderförhållanden, även snö.

 

Populäraste vinterdäcken

 

Winter iCept Evo² - Winter icept evo2 är ett friktionsdäck med sportigt utseende för sportbilar. Däcket är specialutvecklat för elbilar och levererar enastående köregenskaper på vinterväglag. Med ett asymmetriskt mönster har däcket ett mycket bra grepp på is och hala vägar.

 

Hankook
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.