Hemisphere

Hemisphere däck

Hemisphere däck

Hemisphere är ett däckmärke som har gjort avtryck i branschen sedan det grundades 2013. De är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa däck för lätta lastbilar, stadsjeepar, personbilar, minivans och crossovers, inklusive helårsdäck, ultrahöga prestanda-, vinter- och terrängdäck.

 

Som en del av Sutong China Tyre är man dedikerade till att använda det senaste inom design och tillverkningsmetoder och material för att erbjuda däck i ett brett spektrum av storlekar för populära monteringar.

 

På Hemisphere samlar man de mest populära PCR-, UHP-, SUV-, CUV-, LT- och vintertillbehören under ett enda märke av kvalitetsprodukter som motsvarar din prisnivå.

 

Däck som designas och tillverkas på toppmoderna anläggningar

 

Deras däck är designade och tillverkade på samma löpande band som några av de mest respekterade namnen i branschen, vilket gör att kunder kan lita på att de får en kvalitetsprodukt som är byggd för att hålla.

 

Sedan man grundades 2013 har Hemisphere Tire varit ett registrerat amerikanskt varumärke, vilket är ett bevis på deras engagemang för värde och kvalité.

 

Populära däck

 

AETHON A/T - Detta är ett mångsidigt terrängdäck som är tillverkat för att leverera överlägsen prestanda på väg och terräng. Den har mikrosidospår som ger bättre prestanda och grepp på vägen, medan slitbanan med dubbla block förhindrar skador.

 

AETHON HP - Är ett högpresterande däck som är designat för att ge en bekväm och tyst körning utan att kompromissa med prestanda. Den skårade mitt ribban förbättrar greppet. Den symmetriska slitbanedesignen säkerställer jämnt slitage och en längre livslängd för däcket.

 

AETHON HT - Radialdäck för lätt lastbil som är format för att ge maximal prestanda i alla väderförhållanden. Den har en stark stålbälteskonstruktion som säkerställer stabilitet och hållbarhet, samtidigt som slitbanans design är optimerad för ökad slitbanelivslängd.

För närvarande inga Hemisphere i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.