Insa Turbo

Insa Turbo däck

Insa Turbo däck

Insa Turbo är ett familjeägt företag som tror på en stor entreprenöriell och internationell filosofi.

 

Sedan 1988 har Insa Turbo tillverkat regummerade däck och har vuxit till att verka i många länder runt om i världen. Idag uppnår man en daglig produktion på 3000 enheter tack vare den senaste tekniken.

 

Man använder de modernaste faciliteterna

 

På Insa Turbo använder man sig av de modernaste faciliteterna som är strategiskt placerade över hela det spanska territoriet. Deras huvudkontor sträcker sig över 200 000 kvadratmeter, vilket gör att de kan lagra ett enormt lager av produkter för att täcka kunders behov.

 

Insa Turbo är ett däckföretag som är dedikerat till att producera fenomenala regummerade däck på ett miljövänligt sätt där man bland annat återvinner däck. Tack vare sitt eget team av ingenjörer kan man utveckla nya slitbanemönster och gummiblandningar som är väl anpassade efter kunders specifika behov.

 

Kvalitetskontroll är A och O

 

På Insa Turbo är man stolta över att producera fantastiska regummerade däck på ett miljövänligt sätt genom att återanvända befintliga däck. Man anser att kvalitetskontroll är en viktig del av processen, vilket är varför de endast använder högklassiga klass 1 höljen för deras regummerade däck. Dessa höljen är fria från perforeringar, punkteringar och upphängningsslitage, och genom att använda röntgenteknik kan de inspektera varje däck noggrant innan de går vidare till produktionsprocessen.

 

Med fokus på innovation och kundnöjdhet är Insa Turbo det perfekta valet för alla som söker högkvalitativa och miljövänliga regummerade däck som håller högsta standard.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.