Interstate

Interstate däck

Interstate däck

Interstate producerar däck för personbilar, lätta lastbilar och kommersiella fordon. Grundat 1972 har de snabbt utvidgat och skapat ett eget unikt sortiment. 


Interstate erbjuder hög kvalitet genom en unik kombination av europeisk teknik och asiatisk produktion (från Taiwan, Thailand och Kina). De samarbetar med branschledare för att utveckla avancerad teknologi och design i tillverkningen av sina däck.


Interstate är ett globalt varumärke som ursprungligen designades för den europeiska marknaden men finns nu i över 50 länder världen över. De erbjuder ett brett och unikt utbud av PCR- och TBR-däck. Tack vare deras europeiska teknik och asiatiska produktion har man skapat ett rykte om hög kvalitet och konsekvent leverans. I april 2018 köptes Interstate av TBC Corporation.

 

Vilka är TBC Corporation?

 

TBC är en av världens ledande distributörer av märkesdäck. Deras huvudsyfte är att tillhandahålla en omfattande service till oberoende grossister och återförsäljare världen över, genom en mångsidig samling av egna varumärken som är välkända och respekterade i branschen. Deras exklusiva produktlinjer tillverkas av internationellt erkända tillverkare och har ett anseende om kvalitet, säkerhet och värde.

 

Fördelar och nackdelar med däck från Interstate

 

Interstate är kända för att göra däcken styva, vilket ger naturlig hållbarhet. Men de har också investerat i teknik för att producera mjukare gummi som fortfarande har bra livslängd. Deras däck har överlag bra grepp och hantering, men det finns rapporter om behovet av att balansera dem för att undvika obehag. Tyvärr kan Interstates däck vara lite högljudda vid körning. Trots vissa svagheter, är Interstates däck ändå ett bra val. 

 

Interstate
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.