Kumho

Kumho däck

Vilka är Kumho?

Kumho producerar mer än 68 miljoner däck varje år, och startade produktionen redan år 1960. De har vunnit red dot award 3 år i rad. Kumho däck kan idag köpas i över 180 länder runt om i världen – allt från Australien till Zimbabwe.

Kumho producerar originaldäck till 3 av världens 5 främsta bilmärken. Kumho däck kan hittas på alla bilar från personbilar, skåpbilar, lastbilar och AutoGP-racingbilar till jetjaktplan och civila flygplan. De tillverkar både nordiska och europeiska sommar- och vinterdäck, men är speciellt kända för att tillverka rally däck för racing förare.

 

Produktion

Kumho har fabriker med däckproduktion i både Europa, Nordamerika och Asien. Företaget har även över 5000 anställda runt om i världen just nu. De har även 3 stora lokaler för forskning och utveckling, varav den största faciliteten ligger i Sydkorea.

 

De är sponsorer för fotbollslaget Manchester United. Kuhmo är mycket prisvärda däck, som ligger i budget kategorin. Däcken har blivit mycket populära på grund av det låga priset de säljs för. Företaget prioriterar miljö och kvalité.

 

Förra året rankades Kumho på första plats i däckkategorin i Korea Consumer Satisfaction Index (KCSI) för 13:e året i rad, samt behöll sin marknadsandel på biltillverkningsmarknaden och arbetade hårt för att öka försäljningen genom att stärka sitt utbud av produkter.

 

Populära däck

 

KUMHO WINTERCRAFT WI31 - Detta är ett nordiskt vinterdäck som är utvecklat för personbilar och minivans. Detta däck är en storsäljare när det kommer till dubbade vinterdäck. Det är ett däck som både har bra kvalité och är prisvärt. Däcket har dessutom en ovanligt låg bullernivå för att vara ett dubbdäck.

 

Kumho Ecsta PS71 - Detta däck har en robust och snygg design. Men det finns fler fördelar än så. Kumho ecsta PS71 är tillverkat med compound- teknologi vilket ger däcket extra lång livslängd samt leder bort vatten och minskar risken för vattenplaning.         

                                          

Kumho
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Kumho Ecsta PS31
Kumho
Kumho Ecsta PS31

8-10 dagar

E
C
2
215/55 R17 | 94 | W
fr. 64.12 kr/mån
1733 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.