Laufenn

Laufenn däck

Laufenn däck - Däck med hög prestanda!

Laufenn däck fokuserar på små detaljer för att kunna producera däck med hög prestanda. Skaparna bakom detta märke är Hankook Tire som tillverkar däck till alla möjliga fordon så som personbilar, lastbilar, skåpbil och bussar.

 

Däcken håller samma kvalité även vid höga hastigheter och fungerar lika bra on-road som off-road. Man kan hitta alltifrån sommardäck och friktionsdäck till helårsdäck. För att kunna leverera däck med hög prestanda så har man arbetat med forskning och tester i åratal. Man har valt att blanda beprövad teknik med banbrytande forskning.

 

Hypermoderna anläggningar

 

Laufenn däck måste genomgå ett flertal tester på deras hypermoderna anläggningar innan däcken kommer till återförsäljare. När däcken testas så testas de bland annat på olika vägunderlag. Anläggningarna där Laufenn har sin produktion och utför tester är så kallade ISO-certifierade anläggningar. Det betyder att arbetsmiljön är säker samt att man har ett miljötänk.

 

Bra vinterdäck är ett måste i Skandinavien då det lätt blir snö och is på vägarna under vinterhalvåret. En bra modell för isiga vägar är Laufenn I FIT Ice som hanterar tuffa vinterväglag utan problem. För våta och snöiga vägar rekommenderas Laufenn I FIT+ som bidrar till en säker och trygg åktur. Denna modell har bland annat vunnit ett pris på Reddot Award 2017 samt fått positiva omdömen.

 

Högpresterande sommar- och vinterdäck

S FIT EQ+ är en populär däckmodell som minskar buller och vibrationer. Det är ett sommardäck med ultrahög prestanda som genomgått förbättringar för våta vägar. Man har även sett till att förlänga livslängden på däcket genom att öka bränsleeffektiviteten. För att skapa S FIT EQ+ har Laufenn däck använt en ny däckstruktur för att maximera däckets kontakt med marken. Tar man sig en titt på recensioner från förare så är S FIT EQ+ väldigt omtyckt.

För vintermånaderna kan Laufenn I Fit IZ LW51 vara ett bra alternativ. Däcket finns tillgängligt i olika dimensioner och priset. Känner man sig osäker på vilken däckmodell man skall ha kan man hos flera återförsäljare få hjälp och guidning. Ibland hos vissa återförsäljare kan du även skriva in ditt registreringsnummer online och få upp rekommendationer.

Laufenn
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.