Massimo

Massimo däck

När man tänker på Massimo tänker man på en resa som började med en dröm. En dröm om att skapa produkter av hög kvalitet som folk skulle älska. Från att ha bara hundra dollar i fickan och en resväska med några personliga tillhörigheter, har Massimo vuxit till att bli ett av de mest respekterade varumärkena inom sin bransch.

Ett varumärke rotat i kvalitet

Grundat 2009, står Massimo idag stolt med sin 325,000 kvadratmeter stora fabrik i hjärtat av Dallas/Fort Worth-området i Texas, USA. Här erbjuder de några av de mest eftertraktade UTV:erna och fordonen både off-road och on-road. Men även däck och andra tillbehör till dem. Men det är inte bara produkterna som gör dem så speciella. Det är deras engagemang för kvalitet, prisvärdhet och service. De har byggt starka partnerskap med tusentals servicecenter och återförsäljare över hela världen, vilket garanterar att varje kund får den bästa möjliga upplevelsen oavsett var hen befinner sig.

Framtiden ser ljus ut för massimo

Med nyheter som den nyligen designade MSA 450 och 760 ATV-serien, fortsätter Massimo att höja standarden för innovation och design inom branschen. De är inte bara nöjda med att skapa fantastiska produkter; de vill förändra spelreglerna och med varje ny produktrelease, visar de att de är redo att göra just det.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.