Maxxis

Maxxis däck

Vilka är Maxxis?

 

Maxxis grundades i Taiwan för 50 år sedan. De började med att tillverka cykeldäck och utökade snart sitt utbud till att omfatta däck för bilar, lätta lastbilar, ATV, motorcykel, släp med mera. Idag distribuerar Maxxis sina produkter till mer än 180 länder och sysselsätter mer än 30 000 personer.

 

Maxxis har kunder i hela världen samt anläggningar i Taiwan, Kina, Thailand, Vietnam och Indien. Maxxis öppnade sin första distributionsanläggning i Nordamerika 1985 och har idag lagerutrymme över hela USA, beläget i Atlanta, Los Angeles, Dallas/Fort Worth och Indianapolis.

 

Stort förtroende bland konsumenter

 

Förtroendet för Maxxis sträcker sig från genomsnittliga konsumenter till professionella förare som förlitar sig på Maxxis-däck för att vinna världsmästerskap, olympiska medaljer med mera. Maxxis har några av de finaste däcken på marknaden. Med den senaste tekniken arbetar Maxxis ingenjörer vid FoU-center i Asien, Europa och Nordamerika för att säkerställa att företagets produkter alltid ligger i framkant. Maxxis har även den största däckprovningsplatsen i Kina där de samlar in feedback från sponsrade förare, som rapporterar om däckens prestanda under de svåraste och mest krävande förhållandena.

 

Populära däck

 

Maxxis kanske började sin verksamhet med att tillverka cykeldäck, men idag har de expanderat och tillverkar både sommardäck och vinterdäck till alla möjliga bilar. Deras populäraste modeller är:

 

BRAVO HP-M3 - Bravo HP-M3 är ett premium touringdäck som kan användas hela säsongen. Däcken passar bland annat personbilar och SUV. HP-M3 har räfflor över slitbanan för att ge extra grepp på hala ytor, medan de fyra periferiska spåren förbättrar greppet vid vattenplaning.

 

ESCAPADE CUV - Escapade CUV är ett prestandadäck för crossover/SUV-fordon och designades för förare som vill ha sportbilshantering i en crossover. Det här däcket har Adaptive Response Sidewall-teknik, vilket ger både komfort och lyhörd hantering i svängar.

 

MA-202 - MA-202 är ett standarddäck med utmärkt våt prestanda, och har sex periferiska spår för att maximera vattenplaningsmotståndet. MA-202 är även utformat för att kunna köra i höga hastigheter.

 

Maxxis
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Maxxis Mecotra 3
Maxxis
Maxxis Mecotra 3

8-10 dagar

B
B
2
165/70 R14 | 85 | T
fr. 57.63 kr/mån
1413 kr/st
Maxxis Mecotra 3
Maxxis
Maxxis Mecotra 3

8-10 dagar

B
B
A
195/65 R15 | 95 | T
fr. 52.92 kr/mån
1180 kr/st
Maxxis Mecotra 3
Maxxis
Maxxis Mecotra 3

8-10 dagar

C
B
2
195/65 R14 | 89 | H
fr. 54.72 kr/mån
1269 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.