Petlas

Petlas däck

Petlas

 

Petlas exporterar däck till nästan hundra trettio länder över hela världen idag och har ett stort och stabilt distributionsnätverk över världens alla däckmarknader. De startade år 1976 och har idag etablerats till ett av världens ledande däcktillverkare. Innovativt och unikt kvalitetstänkande gör att Petlas har en konstant tillväxttakt och säkrar sin plats på den internationella marknaden. De jobbar med kvalitet och kundorienterad produktion.

 

Petlas vision

 

Deras vision är att vara ett globalt varumärke som riktar sig till nästa generationer med tekniska produkter och tjänster inom perspektivet säkerhet, miljömedvetenhet och ekonomi. Deras mål är bland annat att bli rankad som bland de tre bästa på marknaderna för jordbruks- och terrängdäck. De vill även vara ett specialiserat företag på lätta kommersiella personbilsdäck med deras egen radialdäcksteknik.

 

Ett ytterligare mål är att vara marknadsledare i norra Afrika, Mellanöstern och OSS-länderna när det gäller terrängdäck. Och sist men inte minst, maximera kundvärdet genom att bygga långvariga relationer med kunder och distributörer. Petlas satsar på att bli erkänd som ledande inom teknik och produktinnovation.

 

Mål

 

De har som vision att producera tillförlitliga produkter och tjänster med ett tillvägagångssätt av excellens utöver kundens förväntningar, samt att uppfylla deras ansvar gentemot vårt samhälle och miljö. De vill även optimera deras intressenters förväntningar genom effektiv användning av resurser. Och sist men inte minst förbättra konkurrenskraft genom innovativ teknik.

 

Framgång

 

Petlas framgång grundar sig i att överträffa kundernas förväntningar och stå bakom allt de gör. De använder sin kunskap och erfarenhet för att erbjuda praktiska lösningar för kunderna. Deras främsta mål är att bygga långsiktiga relationer med deras kunder genom att tillhandahålla utmärkt kvalitet och service.

 

Populära däck

 

Deras populäraste däckmodeller är följande

 

PT741- Tillverkad för förare som vill ha ultimat hantering och grepp utan att kompromissa med komforten vid körning i högre hastigheter. Intensivt utformad yttersida ger bättre grepp på torra och våta vägar och ökar fordonets stabilitet. Ett perfekt sommardäck för förare som gillar fart.

 

SNOW MASTER W601 - Ett friktionsdäck med hög prestanda som ger stabilt grepp på isiga ytor tack vare däckets slitbanemönster. Att köra i kurvor kommer inte längre att vara ett problem på hala vägar.

Petlas
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.