Pirelli

Pirelli däck

Vilka är Pirelli?

 

Pirelli är en italiensk däcktillverkare som grundades redan på 1800-talet. Idag är Pirelli en av de fem ledande däcktillverkarna i världen. De har ett 20-tal fabriker i flera olika länder både i Amerika och Europa. Deras huvudkontor ligger fortfarande i Italien. 

 

Tillverkar mer än bara däck

 

Pirelli tillverkar inte bara däck till personbilar, utan även andra transportfordon. De har satsat stort inom cykeldäck industrin, och har köpt upp många stora företag de senaste åren. Pirelli har de senaste åren även satsat stort på hållbarhet. De har varit medlemmar i UN sedan 2004, och vidtar aktiva åtgärder för en hållbar produktion både ur socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv.

 

Stort sortiment

 

Pirelli har genom åren tillverkat många populära däck, både för sommar och vintersäsong. De har både nordiska- och europeiska däck.

 

Bäst i test sommardäck:

 

Pirelli P Zero - Pirelli P zero är ett av de bästa sommardäcken idag - Garanterar utmärkt grepp på alla väglag och garanterar perfekt passform på alla bilar.

 

Pirelli Scorpion verde all season - Helårsdäck med lågt rullmotstånd samt reducerad vikt, vilket gör att det blir en lägre bränsleförbrukning och mindre koldioxidutsläpp. Det är ett däck som erbjuder ekonomiskt sparande, respekt för miljön, körkomfort och säkerhet.

 

Pirelli Cinturato P7 - Detta däck är utvecklat för att minska bullernivån. Det är designat med åtanke att däcket ska vara både billigt, praktiskt och ha bra bromsförmåga. Pirelli cinturato P7 har 20% lägre rullmotstånd än den senaste modellen, vilket har resulterat i en minskning av bränsleförbrukning, med hela 24%.

 

Bäst i test vinterdäck:

 

Pirelli Ice zero 2 - Ett nordiskt dubbdäck som har utsetts till ett av de bästa vinterdäcken du kan köpa. Däcket erbjuder maximal säkerhet och prestanda.

 

Pirelli Cinturato Winter 2 - Ett europeiskt friktionsdäck som har ett bra grepp på våta och hala vägunderlag. Går att köra med året runt.

 

Pirelli snow control - Ett dubbfritt däck anpassat till personbilar. Ett tyst däck som ger dig kontroll både i terrängkörning och på hala vägunderlag.

 

Pirelli
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Pirelli Ice Zero 2
Pirelli
Pirelli Ice Zero 2

8-10 dagar

205/50 R17 | 93 | T
fr. 77.24 kr/mån
2380 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.