Premiorri

Premiorri däck

Premiorri däck

 

Premiorri är en däcktillverkare som producerar en rad prisvärda men ändå högkvalitativa däck för en mängd olika fordon, inklusive bilar, SUV och lätta lastbilar. Företaget är baserat i Ukraina och har varit i drift sedan 2004. Premiorri har åtagit sig att tillhandahålla däck som erbjuder utmärkt prestanda, hållbarhet och säkerhet, samtidigt som den är kostnadseffektiv.

 

Premiorri däck är kända för sina innovativa mönster som ger överlägsen prestanda och hantering. Företaget använder modern utrustning och teknik för att skapa däck som erbjuder utmärkt stabilitet, dragkraft och körkomfort under alla körförhållanden. Deras däck är bränsleeffektiva, vilket hjälper förare att spara på bränslekostnader och är också utformade för att vara långvariga.

 

Vad är det bästa med Premiorri däck?

 

Det bästa med Premiorri däck är deras överkomliga priser. Företagets fokus ligger på att tillhandahålla kostnadseffektiva däck vilket gör dem till ett attraktivt alternativ för kunder som letar efter kvalitetsdäck utan att behöva spräcka budgeten.

 

Populära däck

 

Premiorri Solazo S PlusHelårsdäck tillverkad för personbilar. Den är konstruerad med en speciell kiseldioxidförening som ger utmärkt grepp om både våta och torra vägar. Däcket har ett symmetriskt slitbanemönster med stora omkretsspår som hjälper till att sprida vatten och förbättra hanteringen av våta förhållanden.

 

Premiorri Viamaggiore - Viamaggiore är ett sommardäck designat för högpresterande bilar. Tack vara ett asymmetriskt mönster får man bra grepp på vått och torrt. Däcket är konstruerat med hjälp av en högpresterande kiseldioxidförening som ger maximal dragkraft och minskar rullmotståndet, vilket leder till förbättrad bränsleeffektivitet.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.