Prestivo

Prestivo däck

Prestivo däck

 

Prestivo är ett högpresterande däckmärke som levererar överlägsen prestanda, säkerhet och tillförlitlighet till förare över hela världen. Varumärket är känt för sin banbrytande teknik, innovativa design och exceptionella kvalitet, vilket gör det till ett topp val för förare som kräver det bästa av sina däck.

 

Däcken är designade för bilar med hög prestanda

 

Prestivo däck är designade för prestandabilar, sportbilar och lyxsedaner, och ger överlägsen hantering, stabilitet och kontroll under alla körförhållanden. Deras däck är konstruerade med avancerade kiseldioxidblandningar som förbättrar greppet och hanteringen på våta och torra vägar, vilket garanterar säkerhet och sinnesfrid för förarna.

 

Prestivo erbjuder en rad däck för att passa olika körbehov, inklusive sommar-, vinter- och helårsdäck.

 

Populära däck

 

Prestivo PV-S1 - Är ett ultrahögpresterande sommardäck som ger bra hantering, stabilitet och bromsprestanda på både våta och torra vägar. Dess unika asymmetriska slitbanedesign säkerställer maximalt grepp och stabilitet, medan dess avancerade kiselblandning ger lång hållbarhet.

 

Prestivo PV3 - Är ett förstklassigt helårsdäck som är designat för att prestera i alla väderförhållanden. Dess innovativa slitbanedesign säkerställer överlägsen hantering och stabilitet på både våta och torra vägar, medan dess avancerade gummiblandning ger bra hållbarhet. Däcket är också konstruerat med en unik ljudreducerande design som säkerställer en bekväm och tyst körning. 

 

Prestivo PV-S2 - Ett utomordentligt vinterdäck som ger pålitlig prestanda och säkerhet på snö och isiga vägar. Dess avancerade slitbanedesign säkerställer maximalt grepp och stabilitet, medan dess innovativa sajp teknik förbättrar broms- och accelerationsprestanda

För närvarande inga Prestivo i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.