Profil

Profil däck

Pneus är det varumärke som lyfter körupplevelsen till nya höjder genom att erbjuda däck av högsta kvalitet för en mängd olika fordon och körförhållanden. Deras fokus ligger på att säkerställa enastående prestanda, säkerhet och komfort för alla förare. Det som verkligen utmärker Pneus Profil-däcken är deras överlägsna prestanda på vägen. Med avancerade slitbanemönster och specialutvecklade gummiblandningar ger dessa däck enastående grepp och väghållning, vilket ger föraren ökad kontroll och stabilitet oavsett väderförhållanden.

 

Responsiviteten och manövrerbarheten är också i en klass för sig vilket ger en sportig och njutbar körupplevelse. Säkerheten är högsta prioritet för Pneus Profil. Deras däck är designade för att möta de strängaste säkerhetsstandarderna med avancerad teknik för vattenavledning och bromsrespons som minskar risken för vattenplaning och förbättrar bromsförmågan på våta vägar. Dessutom ger de en stabil och balanserad körning, vilket ökar säkerheten för alla ombord.

 

Komfort är en annan nyckelfaktor för Pneus Profil. Deras däck är utformade för att minska vägbrus och vibrationer för en tystare och mer behaglig körupplevelse. Dessutom absorberar de ojämnheter i vägen för en jämn och bekväm åktur, vilket gör långa resor till en ren fröjd. Med fokus på hållbarhet och lång livslängd är Pneus Profil-däck en kostnadseffektiv investering för alla förare som söker pålitlig prestanda under lång tid. Med ett brett utbud av modeller och storlekar finns det Pneus Profil-däck för alla typer av fordon och körförhållanden, vilket ger varje förare möjlighet att hitta det perfekta däcket för sina behov och önskemål.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Profil SPP 5
Profil
Profil SPP 5

8-10 dagar

175/65 R14 | 82 | T
fr. 46.58 kr/mån
868 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.