Rockblade

Rockblade däck

Rockblade däck

 

Rockblade är ett relativt nytt däckmärke som specialiserat sig på terrängdäck för lastbilar, SUV: er och andra fyrhjulsdrivna fordon. Företaget erbjuder en rad däckmodeller, inklusive Rockblade Raptor, Rockblade Black Mamba och Rockblade Hercules, som är skapade för att hantera tuffa terrängförhållanden, såsom lera, sand och stenig terräng.

 

Företaget påstår sig använda avancerade däcktillverkningstekniker för att producera däck av hög kvalitet som ger utmärkt dragbarhet, hållbarhet och prestanda. De erbjuder också olika däck storlekar för att tillgodose olika fordonsmodeller.

 

Faktorer att fundera kring när man ska köpa nya däck

 

Som med alla däckmärken är det viktigt att överväga faktorer som säkerhet, hantering och hållbarhet när du väljer ett däck. Att läsa kundrecensioner och betyg kan också vara till hjälp för att bestämma den totala kvaliteten och prestandan för ett däckmärke.

 

Populära däck

 

ROCKBLADE ROCK 616S - Är ett däck tillverkad för terränganvändning. Den har ett stort, aggressivt slitbanemönster som ger dragkraft på lera, smuts och steniga vägar. Detta däck har också förstärkta axelblock som hjälper till att motstå skador från stenar och annat skräp.

 

ROCKBLADE ROCK 515 – Detta terrängdäck är skapat för användning på både väg- och terräng. Däcket har ett slitbanemönster som ger god stabilitet i alla typer av väderförhållanden. Den har också en förstärkt konstruktion som motstår punktering.

 

ROCKBLADE ROCK 525 - Däcket har ett djupt slitbanemönster med stora axelblock som ger utmärkt grepp på lera och berg. Detta däck har också en förstärkt konstruktion som hjälper till att motstå skador från stenar eller annat som kan tänkas skada däcket när man kör i terräng.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.