Royal

Royal däck

Royal black däck

 

Royal Black är en världsledande tillverkare av däck med en stark närvaro i över 78 länder. Baserad i Qingdao, Kina, och ägd av Shandong Haohua Tyre Co erbjuder detta varumärke högkvalitativa däck till ett förmånligt pris. Däckline har mångårig expertis av just Royal Black däck. Visste du exempelvis
att Imad som är VD på Däckline monterade ett par Royal black redan 2004?

 

Vad erbjuder Royal Black?

 

Royal Black fokuserar på att erbjuda kunderna däck av högsta kvalitet. Genom att ständigt fortsätta utveckla sin teknik och design samt genomföra marknadsundersökningar, strävar Royal Black efter att leverera de bästa däcken till sina kunder.

 

Avancerad teknik skapar däck för många fordon

 

De har avancerade konstruktionstekniker, som tillåter dem att tillverka ett brett sortiment av däck i många olika modeller. Deras tillverkning sträcker sig så långt som:


 Personbilar (vanliga sedaner och familjebilar)


 Lätt lastbil & bussar


 SUV:s samt terrängfordon.

 

Något du inte visste om Royal Black

 

Med över 30 mönster och 400 storlekar, är det lätt för kunder att hitta däck som passar just deras bil. Däckline kan erbjuda samtliga 400 storlekar, dock har Däckline inte deras utbud för bussar och lätta lastbilar.


- Vi saluför många av de modeller från Royals fordonssegment. Är du på jakt efter Royals utbud så är Däckline rätt väg att gå, säger Imad Doudar, VD på Däckline Sverige AB.

 

Royal Black erbjuder däck för alla väderförhållanden, från de kallaste vintrarna till de varmaste sommarmånaderna. Så oavsett väder, kan du känna dig trygg med däck från Royal Black under körningen, även hemma i Sverige.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Royal
Royal
Royal

8-10 dagar

/ R | |
fr. 50.03 kr/mån
1038 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.