Sailun

Sailun däck

Vilka är Sailun?

 

Sailun rankas bland de 20 främsta däcktillverkarna i världen. Sailun har etablerat moderna däcktillverkningsanläggningar i Kina (Qingdao, Dongying, Shenyang) och Vietnam, och etablerat sin försäljning och logistikcenter i Nordamerika, Europa, Australien, Asien och andra regioner för att betjäna marknader runt om i världen.

 

Med en total årlig tillverkningskapacitet på mer än 6,5 miljoner lastbilsdäck, 40 miljoner personbilsdäck och 70 000 ton specialdäck, säljer Sailun sina produkter i mer än 150 länder och regioner runt om i världen.

 

Satsar på innovation

 

Sailun tillverkar däck för de bilar som finns idag men även för bilar som kommer att finnas i framtiden – alltså bilar som drivs med el, väte, syntetiska bränslen eller vanlig bensin - Oavsett vad kommer Sailun att erbjuda en smart premiumlösning som både partners och konsumenter kan lita på enligt Gareth Passmore, Senior Vice President PCR och TBR för Sailun Europa.

 

I Europa har försäljningssiffrorna idag nått 7 miljoner däck och fortsätter att växa. Kombinationen av högteknologiska däck, ett premiummärke och produktupplevelse med konkurrenskraftiga priser är en framgångsformel, både för konsumenter och återförsäljare. TÜV-certifiering, bra omdömen och ett mycket högt kundnöjdhetsindex ger extra kredit till varumärkets produktutbud.

 

Populäraste däcken

 

Sailun är ett väldigt populärt märke och de flesta av deras däckmodeller säljer bra. De som säljer extra bra är:

 

Sailun Ice Blazer WST1 - ICE BLAZER WST1 är ett dubbdäck designat för förare som kräver maximal dragkraft i tuffa vinterförhållanden. Däcket är tillverkat med miljövänliga material som uppfyller europeiska REACH-krav. Specialblandad gummi formel ger utmärkt grepp i låga temperaturer.

 

ATREZZO ZSR - Den nya generationen ATREZZO ZSR är ett sommardäck designat för att leverera säker körning i vått och torrt. Med en asymmetrisk slitbane design och förbättrad gummiformel ger Atrezzo ZSR exceptionell prestanda på landsvägar och på motorvägar.

 

ATREZZO R01 SPORT - Sailun Atrezzo R01 är designat för användning på tävlingsbanor samt högpresterande körning. Oavsett om det är på racerbanan, motorvägen eller landsvägar, ger R01 den ultimata dragkraften för körning i högre hastigheter i både vått och torrt.

 

z
Sailun
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.