Semperit

Semperit däck

Semperit däck

 

Med en historia som sträcker sig tillbaka till år 1900 har Semperit blivit ett etablerat och respekterat namn inom däckbranschen. Som en del av Continental AG har Semperit fått den stöd och kapital som behövs för att utveckla sina produkter och ta sin plats som en budgetvänlig tillverkare av kvalitetsdäck.

 

Tips från experten: ”Däcklines favorit är serien SEMPERIT SPEED-GRIP 5”

 

Tradition i kombination med innovativ teknik

 

Deras motto "tradition i kombination med innovativ teknik" säkerställer att de alltid strävar efter att utveckla pålitliga och säkra däck för alla bilägare. Oavsett om du söker däck till din sportbil, familjebil eller stadsbil, har Semperit ett brett utbud att erbjuda.


 Deras däck finns för sportbilar i alla klasser.


 Familjebilar & vanliga sedaner från 15 till 18 tum.


 Stadsbilar och SUV, utbudet sträcker sig till 19 tum.


Genom att alltid ha innovation i fokus, garanterar Semperit en hållbar produktion som uppfyller de allra högsta miljökraven. Upptäck kvalitetsdäck inom budgetklassen med Semperit - hitta en däckverkstad nära dig idag!

 

Semperit har även C-däck

 

C-däcken har en särskild uppgift - att tjäna de utsatta skåpbilar och husvagnar som ständigt utsätts för tunga belastningar och hårda terrängförhållanden. Ett känt däck hos Semperit är deras serie Semperit van-grip 3 som fått benämningen ”commercial”.

 

Med sin benämning "commercial" betecknar de en ökad styrka och robusthet, tack vare sitt stela yttre skal. Dessa däck är en nödvändighet för de fordon som kräver extra stöd och styrka, som en husvagn som ska klara av samma tyngd som fyra bilhjul till exempel.

 

Semperit
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.