Silverstone

Silverstone däck

Silverstone

 

När det kommer till att köpa däck till ditt fordon kan alternativen vara överväldigande. Med så många märken och typer att välja mellan kan det vara svårt att veta vilket man ska välja.

 

Historia

 

Silverstone Tyres grundades 1988 i Kuala Lumpur, Malaysia. Företaget började som en liten däckåterförsäljare, men har under åren expanderat till ett globalt varumärke. Idag verkar Silverstone Tyres i mer än 60 länder och har ett rykte om sig att producera högkvalitativa och prisvärda däck.

 

Silverstone Tyres produktsortiment

 

En av de saker som får Silverstone Tyres att sticka ut är deras breda utbud av produkter. De erbjuder däck för personbilar, stadsjeepar, lastbilar och bussar, samt motorsportdäck för racingentusiaster. Nedan listar vi de mest populära däcken från Silverstone:

 

Synergy M3 – Detta högpresterande däck är gjort för personbilar. Den erbjuder utmärkt grepp och hantering i både våta och torra förhållanden.

 

At117 - Ett terrängdäck designat för stadsjeepar och lätta lastbilar. Den ger bra terränggrepp samtidigt som den erbjuder en bekväm åktur på vägen.

 

MT 117 Xtreme – Däcket är väl anpassat för lera och terräng. Den erbjuder exceptionell dragkraft i lera, stenar och andra utmanande terränger.

 

FT7 - Ett däck tillverkat för kommersiella fordon och bussar. De har utomordentlig hållbarhet och bränsleeffektivitet, vilket gör den till ett populärt val för vagnparksförvaltare.

 

Trots sina överkomliga priser är Silverstone Tyres kända för sin höga kvalitet. De använder den senaste tekniken och materialen för att säkerställa att deras däck är säkra och pålitliga.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.