Strial

Strial däck

Strial däck

 

Strial Tyre är ett av de mest kända varumärkena på marknaden för däck. Dessa däck är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att möta kraven hos olika typer av fordon.

 

Produktportfolion möter behoven hos många olika kunder

 

Strial Tyre är en ledande tillverkare av däck för olika fordon, inklusive personbilar, lastbilar, bussar och traktorer. Företaget grundades år 1935 och har sedan dess levererat högkvalitativa däck till kunder över hela världen.

 

Strials produktlinje omfattar olika typer av däck, inräknat sommardäck, vinterdäck, helårsdäck och terrängdäck. Dessa däck är utformade för att möta behoven hos olika kunder, såsom yrkesförare, privata bilister, jordbrukare och entreprenörer.

 

Populära däck

 

STRIAL ICE - Mycket bra grepp och bromsning på is. Många dubbar och speciellt utformad dubbpositionering ger optimerad kontakt med vägen. Dessa däck är pålitliga på is, snö och våta ytor. Däcket har många mönsterblock och hög täthet av sajper.

 

STRIAL ALL SEASON - Det nya fiskbensmönstret ger en unik look till däcket, mönstret skapades av en europeisk designer. Däcket har en optimal bromsning på vått och torrt underlag tack vare kiselföreningen.

 

STRIAL 601 – Däcket har många mönsterblock för bra framkomlighet i snön. Med 4 längsgående spår (2 huvudspår + 2 sekundära spår) får man snabb evakuering av vatten. Den höga tätheten av sajper ger förbättrat grepp på snö, is och våta ytor.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.