Sunitrac

Sunitrac däck

Sunitrac däck

 

Sunitrac Tire Group grundades 2010 och har sedan dess gjort ett avtryck inom däckbranschen. Med sitt fokus på kvalitetsservice och produkter har företaget byggt upp ett starkt rykte och ett brett försäljningsnätverk i mer än 50 länder och områden över hela världen.

 

Deras produkter har designats för att tillgodose både internationella och kinesiska hemmamarknader, med ett komplett sortiment av däck som inkluderar PCR-, UHP-, SUV- och TBR-däck.

 

Sunitrac har klarat alla obligatoriska certifikat

 

De har fått certifieringar som ISO, ECE, S-MARK och märkning, vilket säkerställer att deras produkter uppfyller globala standarder. Dessutom uppfyller de andra specifika landskrav, vilket visar sitt engagemang för att tillhandahålla säkra och pålitliga däck till sina kunder.

 

En av de teknologier som Sunitrac använder är speciella slitbaneblandningar som innehåller kiseldioxid. Denna innovation säkerställer att deras däck förblir mjuka i låga temperaturer, vilket ger stabila kör- och bromskrafter. Dessutom är Sunitracs däck designade för att maximera bränsleeffektiviteten och minska koldioxidutsläppen, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för förare.

 

Populära däck

 

SUNITRAC FOCUS 4000 – Dessa däck är speciellt designade med ett unikt längsgående spårmönster som innehåller ett block med variabel stigning, vilket hjälper till att minska buller under körning.

 

SUNITRAC FOCUS 9000 - Däcken är designade med en förstärkt centrumribba som ger extra styrka och stabilitet. Det specialiserade slitbanemönstret på dessa däck möjliggör utmärkt vattenevakuering, vilket minskar risken för vattenplaning.

 

SUNITRAC FOCUS WIN I - Dessa däck har flera sajper med mikropumpar, som ökar ytan på däcket i kontakt med vägen, vilket ger bättre grepp på snö och is. Den toppmoderna kiseldioxiden som används i slitbaneblandningen i dessa däck förbättrar bromskraften.

 

För närvarande inga Sunitrac i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.