Sunwide

Sunwide däck

Sunwide däck

 

Sunwide däck ägs av QINGDAO SUNWIDE TYRE CORP LTD och har specialiserat sig på design, utveckling och tillverkning av däck för en mängd olika fordon, inklusive personbilar, lastbilar och bussar. De erbjuder produkter för alla årstider och vägförhållanden, från vintervägar till sommarvägar. Med ett FoU-team och avancerade testanläggningar garanteras en utmärkt och stabil kvalitet på produkterna.

 

Företaget har ett starkt fokus på forskning och utveckling och investerar kraftigt i teknik för att förbättra sina produkters prestanda, säkerhet och miljöpåverkan. Sunwide är ISO9001-, ISO/TS16949- och ISO14001-certifierade, vilket indikerar dess engagemang för kvalitets- och miljöstandarder.

 

Produktutbud

 

Sunwide erbjuder ett brett utbud av produkter för olika fordon och behov. Sunwide är huvudmärket inom koncernen för PCR, UHP och LTR, vilket innebär att man erbjuder däck för personbilar, högpresterande fordon och lätta lastbilar. Aventus är huvudmärket för lastbilar och bussar. Båda varumärkena erbjuder högkvalitativa däck för olika årstider och vägförhållanden.

 

Företaget har redan exporterat produkter till 120 länder runt om i världen. Varumärkena, Sunwide och Aventus, är välkända för sin tillförlitliga kvalitet och avancerade produktdesign.

 

Populära däck

 

Sunwide RS one - Detta är ett prestandadäck som är utformat för högpresterande bilar. Det har en asymmetrisk däckdesign för att öka greppet på våta och torra vägar. RS one har också en hård gummiblandning för att förbättra däckets livslängd och minska slitaget på vägen.

 

Sunwide RS Zero - RS Zero har en asymmetrisk däckdesign som förbättrar greppet på våta och torra vägar. Däcket har en hög styvhet och förbättrad hantering för att ge föraren en sportig körupplevelse.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.