Tecnica

Tecnica däck

Tecnica däck

 

Omni United är ett Singapore-baserat däckföretag som grundades 2003 av G.S. Sareen. Omni är en tillverkare, designer och distributör av däck, företaget är känt för sina unika och designdrivna produkter.

 

Omni United har gjort ett globalt avtryck och dess produkter säljs i över 50 länder. Företagets portfölj av varumärken inkluderar dess egna varumärken som Radar Tyres, Patriot Tyres, American Tourer, Tecnica och Agora. Genom sina innovativa och kvalitativa produkter har företaget skaffat sig ett rykte om sin spetskompetens inom däckbranschen.

 

Forskning och utveckling

 

Innovation är kärnan i allt man gör, och forsknings- och utvecklingsteamet spelar en avgörande roll i detta. Med ett dedikerat team av designers och ingenjörer letar man alltid efter sätt att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom däckdesign och -teknik. Huvudkontoret i Singapore fungerar som ett nav för FoU-aktiviteter, där man använder spjutspetsteknik, mjukvara och know-how för att utveckla sina produkter.

 

Företaget samarbetar med ledande test- och tillsynsorgan som TUV, RDW och Test World Finland för att säkerställa att deras produkter uppfyller de högsta standarderna för säkerhet, prestanda och tillförlitlighet.

 

Populära däck

 

TECNICA QUATTRO GT - Quattro GT är designad för att ge enastående prestanda under både vinter- och sommarförhållanden. Med sin innovativa slitbanedesign får man bra grepp på våta, torra och snötäckta vägar. Alla storlekar kommer dessutom med Three Peak Mountain Snowflake-symbolen (3PMSF).

 

TECNICA ALPINA GT - Alpina GT är det perfekta valet för europeiska förare som ofta möter hårda vinterförhållanden. Denna serie har utformats speciellt för att erbjuda enastående säkerhet och prestanda under alpina vintrar, vilket ger överlägsen grepp och hantering på snö- och istäckta vägar.

För närvarande inga Tecnica i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.