Toledo

Toledo däck

Toledo däck

Toledo Tire, ett varumärke som introducerades 2008 av SD-International sticker ut som en produkt som erbjuder ett exceptionellt värde inom sitt prissegment. Det här märket erbjuder 25 genomtänkta mönster, som tillgodoser behoven hos förare i olika fordonssegment, inklusive personbilsdäck, UHP, SUV, kommersiella skåpbilar, vinterdäck och lastbilsdäck.

 

Under åren har Toledo Tire fått ett rykte för sin exceptionella hantering, bränsleeffektivitet och bekväma körning för olika körförhållanden. Varumärket kontextualiserades i Tyskland av ett internt team av erfarna designers och tillverkare som använder den senaste tekniken och innovationen inom däcktillverkningsindustrin.

 

Mer än bara ett däck

 

Toledo Tire är mer än bara ett tillförlitligt däck på marknaden, de uppfyller nämligen kraven i olika regelverk, inklusive ECE, ECE117, DOT, GCC och IMETRO. För att uppfylla stränga EU-standarder används bland annat PAH-fri oljeblandning, vilket ger ett extra skydd för miljön.

 

Sedan lanseringen 2008 har Toledo Tire gjort sig ett namn på den globala marknaden, däcken har sålts i mer än 89 länder runt om i världen. Varumärkets omfattande distributionsnätverk säkerställer att förare från olika regioner kan få tillgång till den kvalitet och tillförlitlighet som Toledo Tire är känt för.

 

Populära däck

 

Några av de populära modellerna av Toledo-däck inkluderar TL1000, TL1000 Sport och TL3000.

 

TL1000 - Ett touringdäck som är designat för att ge en bekväm körning och bra grepp på alla vägytor.

 

TL1000 Sport – Är ett högpresterande däck som erbjuder utmärkt hantering och grepp i både våta och torra förhållanden.

 

TL3000 – Detta är ett kommersiellt däck som är designat för användning på skåpbilar och lätta lastbilar, och erbjuder utmärkt lastkapacitet och hållbarhet.

För närvarande inga Toledo i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.