Tomket

Tomket däck

Tomket däck

 

Tomket är ett däckmärke som grundades år 1997 och har sitt ursprung i Tjeckien, vilket är beläget i mitten av Europa. Som ett familjeägt företag har Tomket gjort en imponerande resa sedan starten som en skräddarsydd onlineåterförsäljare i Tjeckien till att bli ett globalt däckmärke. Företagets utveckling är en fantastisk framgångshistoria som fortsätter att inspirera och ge ödmjukhet i hela verksamheten.

 

Fördelar

 

Tomket däcken är designade för att ge hög prestanda, tillförlitlighet och säkerhet. Däcken tillverkas med hjälp av avancerad teknik och högkvalitativa material, vilket säkerställer att de är hållbara. Varumärket erbjuder en rad däck för personbilar, stadsjeepar, lätta lastbilar och kommersiella fordon.

 

En fördel med Tomket är deras mångsidighet. Varumärket erbjuder däck för olika typer av fordon och olika körförhållanden, vilket säkerställer att det finns något för alla.

 

Ytterligare en fördel med däcken är deras hållbarhet. De har en lång slitbanelivslängd, vilket säkerställer att de ger bra valuta för pengarna. Däcken är också designade för att vara bränslesnåla.

 

Populära modeller

 

Tomket Sport - Är ett högpresterande däck som erbjuder utmärkt hantering och grepp i både våta och torra förhållanden.

 

Tomket Eco – Detta sommardäck är designat för att ge en bekväm körning och bra grepp på alla vägytor.

 

Tomket Ecorun - Ett bränslesnålt däck som erbjuder utmärkt hantering och grepp samtidigt som det minskar bränsleförbrukningen.

 

Tomket snowroad pro 3 - Detta friktionsdäck är utrustat med en asymmetrisk design som säkerställer optimala köregenskaper på snö och is.

 

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Tomket MT
Tomket
Tomket MT

8-10 dagar

33/15 R15 | 108 | Q
fr. 72.76 kr/mån
2159 kr/st
Tomket MT
Tomket
Tomket MT

8-10 dagar

285/75 R16 | 123 | Q | []
fr. 74.53 kr/mån
2246 kr/st
Tomket MT
Tomket
Tomket MT

8-10 dagar

31/15 R15 | 109 | Q
fr. 67.59 kr/mån
1904 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.