Torque

Torque däck

Torque däck

 

Torque är ett brittiskt däckmärke som är mindre känt i jämförelse med de mer etablerade däckmärkena i Europa. Torque är en del av TIA Group, som är ett brittiskt konglomerat som bland annat sysslar med däck.

 

Som många andra tillverkare använder de kinesiska anläggningar och arbetskraft eftersom det är billigare. Men det betyder inte att deras produkter är av låg kvalitet. Torque däck är fortfarande ganska bra och levererar bra prestanda och tillförlitlighet till ett överkomligt pris.

 

Toppmodern produktionsanläggning

 

De erbjuder ett omfattande sortiment av bildäck, UHP-däck, 4x4-däck, skåpbilsdäck, helårsdäck, vinterdäck, lastbilsdäck och lätta lastbilsdäck. Torque tillverkas i en toppmodern produktionsanläggning med det senaste inom teknologi och en innovativ produktdesign och testning i världsklass. Ett exakt kvalitetskontrollsystem säkerställer att produkten kontinuerligt överensstämmer med all aktuell europeisk lagstiftning.

 

Torques bildäck har designats för att överträffa premiummärken, med en prisnivå som är överkomlig för den moderna bilisten. Torque Tyres har ett rykte om att tillverka pålitliga och högklassiga bildäck som passar alla typer av fordon och körstilar.

 

Viktigt att tänka på gällande budgetdäck

 

Det är viktigt att notera att Torque däck är tillverkade med den senaste tekniken och designen, och de genomgår rigorösa kvalitetskontroller för att uppfylla alla europeiska säkerhetsstandarder. Trots att de inte kan jämföras med de mest kända däckmärkena som Michelin, Continental eller Pirelli, kan Torque ändå konkurrera när det gäller prestanda och kvalitet.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.