Tourador

Tourador däck

Tourador däck

 

Tourador är ett varumärke som tillverkar däck för personbilar, lastbilar och bussar. Företaget har en stark närvaro på marknaden för budgetdäck och är kända för att erbjuda produkter av hög kvalitet till överkomliga priser.

 

Teknologin är i framkant

 

Tourador däck är tillverkade med den senaste tekniken och utvecklas av ett team av experter för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda. Deras däck har ett stort urval av mönster och storlekar som passar alla typer av fordon och körförhållanden. Oavsett om du kör på torra eller våta vägar, eller i snö och is, finns det ett Tourador däck som kan ge dig en trygg och säker körupplevelse.

 

Däck från Tourador har fått positiva recensioner från kunder över hela världen för deras prestanda, hållbarhet och pålitlighet. Deras produkter har också testats och certifierats av ledande branschorganisationer för att säkerställa att de uppfyller alla säkerhetsstandarder och är säkra att använda.

 

Populära däck


Winter Pro TSV 1 – Dessa friktionsdäck garanterar inte bara hög prestanda i vått tillstånd genom effektiv dränering av vatten, utan säkerställer också utmärkt snöprestanda. Mönsterdesignen reducerar effektivt däckljud och förbättrar grepp prestandan i snö.

 

X Wonder TH 1 – Tack vare den avancerade designen av axelblocket (in-/utsidan) säkerställer dessa sommardäck bättre hanteringskontroll och utmärkt kurvstabilitet på torr och våt väg. Tack vare en optimerad blockförskjutning och rundkantsblockdesign får däcken ett lågt ljud.

 

X All Climate TF 1 - Den centrala mönsterdesignen är speciellt framtagen för att förbättra bromssäkerheten i våta och snöiga vägförhållanden, vilket ger överlägset grepp och kontroll för att hålla dig säker på vägen.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.