Tracmax

Tracmax däck

TracMax däck

 

TracMax däck är ett företag baserat i Shandong-provinsen, Kina, och är känt för sin miljövänliga inställning till däcktillverkning. Deras toppmoderna teknik och engagemang för hållbar utveckling har gjort dem till ledande i branschen.

 

Däck som klarar av EU-märkningen

 

Tracmax är dedikerade till att skapa ett varumärke i världsklass och deras däck har erhållit certifieringar som China CCC, US DOT, EU E-mark, EU Regulation 117, Gulf Country GCC, Saudi Arabia SASO, Nigeria SONCAP, och mer. Med ett engagemang för innovation och kvalitet är TracMax Tire ett varumärke du kan lita på.

 

Populära däck

 

X-PRIVILO S330 - Den avancerade vinterformeln och sajpdesignen hos detta friktionsdäck förbättrar säkerheten och köregenskaperna under vinterförhållanden, vilket ger förarna förbättrat grepp och kontroll på hala vägar.

 

X-PRIVILO A/S TRAC SAVER - Dessa däck är designade för att ge imponerande grepp på snöiga och våta vintervägar tack vare deras adaptiva blandning. De har öppna axlar för att prestera bättre vid vattenplaning.

 

X-PRIVILO TX5 - Detta högpresterande symmetriska däck är designat för kompakta fordon och erbjuder en lyhörd körning under alla förhållanden. Dess mångsidiga prestanda och bränsleeffektiva design ger förarna en bekväm och effektiv körupplevelse.

 

X-PRIVILO TX3 - Med sin dynamiska design och speciella profil erbjuder X-PRIVILO TX3 hög hastighet, säkerhet och körglädje. Detta sommardäck ger maximalt grepp i kurvor på både våta och torra ytor, vilket gör den till det perfekta valet för hastighetsentusiaster. Dess högteknologiska struktur och estetiska utseende gör att den också passar utmärkt för lyxfordon.

Tracmax
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.