Tristar

Tristar däck

Tristar däck

 

Tristar däck är det nya belgiska märket från Deldo Autobanden NV, som gjort sin entré på marknaden sedan 2014. Trots sin relativt nya närvaro har de redan vunnit sitt rykte genom sin garanterade tillgänglighet, den bästa produktutvecklingen och höga kvaliteten på sina produkter. Detta är möjligt tack vare den helägande strukturen av Deldo, som säkerställer att Tristar däck alltid har det bästa stödet.

 

Tristar har ett brett sortiment på däck

 

Tristar däck erbjuder ett brett utbud av storlekar för personbilar, SUVs och lastbilar, samt både sommardäck och vinterdäck. De började sin resa som ett importföretag för lågprissegmentet, men har nu en mängd egna däckmärken och en etablerad position på marknaden. Med Tristar däck får du bästa möjliga kombinationen av tillgänglighet, produktutveckling och kvalitet.

 

Med en unik kompound teknik och modern mönsterdesign står dessa däck stadigt mot konkurrenterna i branschen.

 

Däck tillverkade enligt europeiska och internationella regler

 

Tristar-däck är tillverkade enligt strikta europeiska och internationella standarder och certifieringar, som E-märke, S-märke, REACH-överensstämmelse, M+S och snöflinga/alptopp.

 

Dessa certifieringar garanterar att Tristar däck uppfyller minimikraven för säkerhet, hållbarhet och prestanda, samtidigt som de begränsar användningen av farliga kemiska ämnen.

 

Tristar däcken har även en utformad slitbana och material som ger bättre prestanda på lera och snö jämfört med vanliga standarddäck. Snöflingeregleringen kräver också att däcken har ett minimum av broms- och dragförmåga på snö.

 

Tristar
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Tristar SNOWPOWER2 XL
Tristar
Tristar SNOWPOWER2 XL

3-5 dagar

225/45 XL18 | 95 | V
fr. 50.89 kr/mån
1080 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.