TX

TX däck

TX däck

 

TX är ett ganska säreget märke av taxidäckspecialister, som har över fyra decennier av erfarenhet av tillverkning och distribution av förstklassiga, hållbara och pålitliga däck. Däckbranschen är mycket konkurrensutsatt, men TX har framstått som en av de bästa på grund av deras engagemang för hårt arbete, ständiga förbättringar och professionella produktionsprocesser.

 

Den anmärkningsvärda framgången för TX:s däcksortiment är ett bevis på deras kvalitet. Med hårda test- och kvalitetssäkringsprocedurer tillhandahåller TX inte bara överlägsen specialistservice utan garanterar också överlägsen och beprövad produktprestanda.

 

Minimal miljöpåverkan

 

TX minimerar deras miljöpåverkan genom att först återvinna gamla däck för användning i deras Freeway Tire-sortiment, följt av att använda förnybara energikällor för produktion, och slutligen genom att återvinna 99 % av alla biprodukter. Genom proaktiva åtgärder minskar TX däckens negativa påverkan på miljön.

 

Populära däck

 

TX Freeway – Detta är ett utmärkt och pålitligt alternativ för stadskörning, med ett skräddarsytt mönster designat för att ge passagerarna en mjuk körning samtidigt som det ger ett däck som tål långvarig användning. Det skräddarsydda mönstret för dessa däck är speciellt designat för att ge överlägsen hållbarhet under alla årstider, vilket säkerställer att förare får mer körsträcka från sina däck.

 

TX X4 Freeway Supermiler - Är ett premiumdäckalternativ som ger både prestanda och hållbarhet. Dessa däck är konstruerade för att hantera olika vägförhållanden med lätthet, tack vare deras specialiserade diamantmönsterdesign, som säkrar grepp och stabilitet på vägen.

 

TX Chunky Freeway Supermiler - Däckets aggressiva djupa slitbanemönster är speciellt utformat för att ge maximal hållbarhet och tillförlitlighet på de tuffaste vägarna.

 

För närvarande inga TX i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.