Viatti

Viatti däck

 

Viatti däck

 

Viatti är en däcktillverkare som har skapat sig en plats på den ryska marknaden genom att erbjuda högkvalitativa däck till konkurrenskraftiga priser. Däcken tillverkas i Ryssland med hjälp av toppmodern tysk teknologi och produktionen är nästan helt automatiserad.

 

Viatti lanserades för första gången på den internationella bilmässan i Moskva 2010 och har sedan dess haft en positiv trend. Märket erbjuder både dubbdäck och sommardäck och har över 10 modeller i så många olika dimensioner att de passar många olika fordonstyper. Trots att Viatti fortfarande är relativt okänt på den svenska marknaden, har de en stor potential för att nå en bredare kundbas.

 

Kuriosa om Viatti

 

·       Viatti har imponerat i flera tester av däck i lågprissegmentet, vilket är en imponerande prestation.

 

·       Däcken är tillverkade av en unik kombination av naturligt och syntetiskt gummi som skapar en perfekt balans mellan hållbarhet och prestanda.

 

·       Däckens design är anpassad för klimatet i Skandinavien, vilket innebär att de presterar utmärkt på våra vägar.

 

·       Viatti är ett däckmärke som erbjuder däck till ett konkurrenskraftigt pris och har potential att bli ett populärt val för kunder som söker pålitliga däck för alla typer av fordon.

 

Populära däck

 

Viatti Brina Nordico - Är ett vinterdäck som är utformat för att hantera extrema vinterförhållanden. Däcket har en unik dubbteknik som ger gott grepp på snö och is. Brina Nordico har även en slitstark gummiblandning som ger bättre prestanda och livslängd på däcket

 

Viatti Bosco H/T - Helårsdäck som är utformat för att passa en mängd olika fordon, inklusive lätta lastbilar och SUV:ar. Däcket har en särskild gummiblandning och en djup, symmetrisk däckprofil som ger bra prestanda i alla väderförhållanden.

 

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.