Vitour

Vitour däck

Vitour däck

 

Vitour Tyres är en kinesisk däcktillverkare som grundades 2004. Företaget är specialiserat på produktion av högkvalitativa och pålitliga däck för ett brett utbud av fordon, inklusive bilar, lastbilar och stadsjeepar. Vitour Tyres använder den senaste tekniken i sina produktionsprocesser för att säkerställa att dess däck uppfyller de högsta kraven på kvalitet och säkerhet.

 

Man investerar kraftigt i utvecklandet av däck

 

Företaget investerar mycket i utvecklingen av nya däckdesigner, material och teknologier för att ligga i framkanten i branschen. Vitour Tyres använder avancerade datorsimuleringsprogram för att utveckla och testa sina däckdesigner innan de tillverkas i sina toppmoderna fabriker.

 

Vitour-sortimentet inkluderar en mängd olika sommar-, vinter- och helårsdäck, som alla är designade för att ge enastående prestanda inom sitt specifika användningsområde

 

Populära däck

 

Vitour Polar Bear - Ett populärt vinterdäck som är designat för att ge grepp på snö och is. Dess unika slitbanemönster och gummiblandning ger bättre hantering.

 

Vitour Galaxy R1 - Är ett ultrahögpresterande sommardäck som är designat för sportbilar och högpresterande fordon. Däcket har en unik slitbanedesign som ger utmärkt grepp och hanterande, även vid höga hastigheter. Galaxy R1 är också känd för sin långa slitbanelivslängd och hållbarhet.

 

Vitour Crossbear – Detta populära helårsdäck är designat för lätta lastbilar och stadsjeepar. Dess unika slitbanemönster ger utmärkt grepp på både våta och torra vägar, medan dess förstärkta konstruktion säkerställer långvarig hållbarhet och tillförlitlighet.

 

Vitour
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.