Vredestein

Vredestein däck

Vredestein däck

 

Under mer än ett sekel har Vredesteins expertis inom däckteknologi och prestanda förfinats genom hantverk, vilket har etablerat Vredestein som den främsta däcktillverkaren i Europa. Med ursprung i Nederländerna år 1908 har företaget en europeisk bakgrund och uppfyller en internationell standard. Deras europeiska arv har inspirerat innovationer och fungerar som testplats för framtida genombrott.

 

Över ett sekel av tillverkning i Nederländerna

 

Under mer än hundra år har Vredestein tillverkat förstklassiga däck i Nederländerna och de är fast beslutna att bevara den europeiska produktionen för framtiden.

 

Vredesteins däck har tillverkats i Nederländerna sedan företagets start och fortsätter att göras så från deras egen produktionsanläggning i Enschede, som har varit i drift sedan 1952.

 

Företaget har vidareutvecklat produktionskapaciteten genom att öppna en fabrik i Gyöngyöshalász i Ungern under 2017, vilket är den mest avancerade produktionsanläggningen i Vredesteins historia. Detta möjliggör en ny nivå av högpresterande och effektiv europeisk tillverkning för Vredestein.

 

Däckteknologi som går tillbaka till 1910

 

Vredesteins fokus på däckteknologi går tillbaka till 1910, med tillverkningen av företagets allra första cykeldäck. Sedan dess har man producerat däck som har vunnit guldmedaljer, satt världsrekord och omdefinierat vad säkra däck verkligen är.

 

På Vredestein är man en produkt av det rika europeiska arvet och man drivs av visionen att leverera den ultimata körupplevelsen samtidigt som Vredestein sätter standarden för global däckteknologi. Den 110-åriga historian har gett Vredestein en mängd kunskap och lärdomar, och de fortsätter att investera i sitt banbrytande FoU-center och testanläggningar.

 

 
 
Vredestein
SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vredestein ULTRAC
Vredestein
Vredestein ULTRAC

2-3 dagar

B
A
B
225/55 R16 | 99 | Y
fr. 51.93 kr/mån
1131 kr/st
Vredestein WINTRAC ICE
Vredestein
Vredestein WINTRAC ICE

2-3 dagar

235/60 R18 | 107 | T
fr. 61.81 kr/mån
1619 kr/st

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.