Winda

Winda däck

Winda däck

 

Shandong Wanda Boto Tyre Company Limited är en ledande däck tillverkare baserad i staden Kenli, Dongying City, Shandong-provinsen, Kina. Företaget är känt för sin starka produktions- och utvecklingskapacitet och är dedikerade till att producera högklassiga däck för den globala marknaden.

 

Företaget använder avancerad amerikansk teknologi i sin tillverkningsprocess och har en stark produktionskapacitet på 3 000 000 radiella lastbilsdäck och 15 000 000 personbilsdäck med kända märken som "WINDA" och "BOTO".

 

Brett utbud med över 150 storlekar och mönster

 

Med fokus på att möta de olika behoven på den globala marknaden erbjuder Shandong Wanda Boto Tire Company Limited ett brett utbud av däck, inklusive över 150 storlekar och mönster av lastbilsdäck, bildäck och OTR-däck. Företaget har ett starkt engagemang för kvalitet och har etablerat ett förstärkt kvalitetssystem baserat på konceptet "Dedication makes expertise" sedan starten.

 

Winda har åtagit sig att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken för däcktillverkning och investera i utvecklingen av innovativa däckprodukter. Företagets framgång kan tillskrivas dess orubbliga engagemang för att producera högkvalitativa däck som möter behoven på den globala marknaden.

 

Strikt kvalitetskontroll

 

Shandong Wanda Boto Tire Company Limited är stolta över sina strikta kvalitetskontrollåtgärder som genomförs i hela produktionslinjen. Genom att upprätthålla konceptet "Dedikation skapar expertis" har företaget klarat auktoriseringen och revisionen av olika kvalitetssystem som ISO/TS 16949 och ISO 9001. Dessutom har företaget förvärvat flera utländska certifieringar inklusive DOT, ECE, INMETRO, GCC, SONCAP, LATU och SNI. Alla däck som tillverkas av företaget har uppfyllt REACH ACT och Labeling of Europe.

För närvarande inga Winda i lager.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.