Windforce

Windforce däck

Windforce däck

 

Windforce är ett ledande varumärke inom bil- och lastbilsdäckindustrin, baserat i Shandong-provinsen i Kina, som är känt för sina däckfabriker. De är specialiserade på tillverkning och design av radialdäck, såsom personbilsdäck, SUV-däck, lastbilsdäck och bussdäck. Windforce har fått ett starkt rykte på både inhemska och internationella marknader tack vare den höga kvaliteten på deras däck.

 

FoU avdelningen designar alla slitbanor

 

Deras FoU-team designar alla slitbanemönster och däckspecifikationer baserat på de senaste marknadskraven. Produktionen av Windforce-däck sker med hjälp av förstklassig utrustning och strikta kvalitetsledningssystem för att säkerställa produktionen av slutprodukter som håller högsta kvalitet. Varumärket har erhållit alla nödvändiga certifieringar, vilket gör att deras däck kan användas var som helst i världen, tack vare deras starka konstruktion och avancerade design.

 

Populära däck

 

CATCHGRE GP100 - Är en däckmodell som är skräddarsydd för att möta behoven hos vanliga bilförare. Dess unika slitbanemönster ger enastående grepp på både blöta och torra vägar, vilket garanterar en säker och bekväm körning.

 

CATCHPOWER – Ett däck designad för vanliga bilar och sportbilar, med ett specialiserat slitbanemönster som inte bara ger bra grepp i våta och torra förhållanden utan också minskar rullmotståndet för förbättrad bränsleeffektivitet.

 

PERFORMAX – Denna däckmodell har ett säreget slitbanemönster som säkerställer en mjuk körning på både våta och torra vägar, vilket ger en bekväm körupplevelse.

 

CATCHFORS A/T – Däck som är skapad för stadsjeepar, som klarar all slags terräng. Dess unika slitbanemönster ger utmärkt bromsprestanda på blött underlag, samtidigt som det minimerar slitbaneskador för en längre däcklivslängd.

SÖK PÅ DIN BIL

Mata in registreringsnummer och sök passande däck eller fälg till din bil.

Vilsen i däck & fälg djungeln? Våra experter hjälper gärna till! Ring 042-24 21 66

© 2024 Däckline Sverige AB. All Rights Reserved.